Tietosuojakäytäntö

Viimeksi tarkistettu: 2022-04-11

Savetik.cc kiinnittää paljon huomiota yksityisten tietojen pitämiseen turvallisina.Ota hetki perehtyäksesi tietosuojakäytäntöihimme ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.Odotamme innolla neuvojasi.SaveTik.cc: n sähköpostiosoite on [email protected].

Henkilökohtaiset tiedot

Voimme kerätä henkilökohtaisia tunnistetietoja käyttäjiltä useilla eri tavoilla, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kun käyttäjät käyvät sivustollamme, täytä lomake ja muiden toimintojen, palveluiden, ominaisuuksien tai resurssien yhteydessä.Käyttäjät voivat käydä sivustossamme nimettömästi.Keräämme henkilökohtaisia tunnistetietoja käyttäjiltä vain, jos ne toimittavat vapaaehtoisesti tällaisia tietoja meille.Käyttäjät voivat aina kieltäytyä toimittamasta henkilökohtaisia tunnistetietoja, paitsi että se voi estää heitä osallistumasta tiettyihin sivustoihin liittyviin toimintoihin.

Ei-henkilökohtaiset tunnistustiedot

Voimme kerätä käyttäjistä ei-henkilökohtaisia henkilöllisyystietoja aina, kun he ovat vuorovaikutuksessa sivustomme kanssa.Muihin kuin henkilökohtaiset tunnistustiedot voivat sisältää selaimen nimen, tietokonetyypin ja teknisiä tietoja käyttäjien yhteysvälineistä sivustoomme, kuten käyttöjärjestelmä ja käyttöjärjestelmä ja muiden vastaavien tietojen Internet-palveluntarjoajat.

Web-selaimen evästeet

Useimmat selaimet on asetettu hyväksymään evästeet oletuksena.Jos haluat, voit yleensä valita selaimen poistamisen tai hylkää selaimen evästeet.Huomaa, että jos haluat poistaa tai hylätä evästeitä, tämä voi vaikuttaa palveluidemme saatavuuteen ja toimivuuteen.

Lokit

Kuten useimmissa Internetissä toimitettujen verkkosivustojen ja palveluiden kanssa, keräämme tiettyjä tietoja ja tallennamme ne lokitiedostoihin, kun olet vuorovaikutuksessa sivustojen ja palveluidemme kanssa.Nämä tiedot sisältävät Internet Protocol (IP) -osoitteet sekä selaintyypin, Internet -palveluntarjoajan, viittaus-/poistosivujen URL -osoitteet, käyttöjärjestelmä, päivämäärä/aikaleima, etsimäsi tiedot, paikallis- ja kielen asetukset, laitteisiin liittyvät tunnistusnumerot, matkapuhelinoperaattori ja järjestelmän määritystiedot.Toisinaan yhdistämme henkilökohtaisia tietoja lokitiedostoihimme kerättyihin tietoihin, jotka ovat tarpeen sivustojen ja palveluidemme parantamiseksi.Tällöin käsittelemme yhdistettyjä tietoja tämän politiikan mukaisesti.

CCPA Tietosuojat (Älä myy henkilökohtaisia tietoja)

CCPA: n mukaan muun muassa Kalifornian kuluttajilla on oikeus:

Pyytää, että kuluttajan henkilötietokanta, joka kerää kuluttajan henkilötietoja, paljastaa sellaiset henkilötietojen luokittelut ja erityiset osat, jotka liiketoiminta on kerännyt kuluttajista.

Pyydä, että liiketoiminta poistaa kaikki henkilötiedot kuluttajasta, jonka liiketoiminta on kerännyt.

Pyydä, että liiketoiminta, joka myy kuluttajien henkilötietoja, ei myy kuluttajan henkilötietoja.

Jos teet pyynnön, meillä on yksi kuukausi vastata sinulle.Jos haluat käyttää jotain näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

GDPR -tietosuojaoikeudet

Haluamme varmistaa, että olet täysin tietoinen kaikista tietosuojaoikeuksistasi.Jokaisella käyttäjällä on oikeus seuraavaan:

Oikeus käyttää - sinulla on oikeus pyytää kopioita henkilötietoistasi.Saatamme periä sinulta pienen maksun tästä palvelusta.

Oikeus korjaamiseen - sinulla on oikeus pyytää, että korjaamme kaikki tiedot, joiden uskot olevan epätarkkoja.Sinulla on myös oikeus pyytää, että täytämme tiedot, jotka uskot olevan epätäydellinen.

Oikeus poistaa - sinulla on oikeus pyytää, että poistamme henkilötietosi tietyissä olosuhteissa.

Oikeus rajoittaa käsittelyä - sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä tietyissä olosuhteissa.

Oikeus vastustaa käsittelyä - sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tietyissä olosuhteissa.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen - sinulla on oikeus pyytää, että siirrämme tiedot, jotka olemme keränneet toiseen organisaatioon tai suoraan sinulle tietyissä olosuhteissa.

Jos teet pyynnön, meillä on yksi kuukausi vastata sinulle.Jos haluat käyttää jotain näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

Lasten henkilökohtaiset tiedot

Emme kerää tietoisesti henkilökohtaisia tietoja alle 13 -vuotiailta lapsilta. Jos olet alle 13 -vuotiaana, älä lähetä henkilökohtaisia tietoja sivustojen, hakemusten tai palveluidemme kautta.Kannustamme vanhempia ja laillisia huoltajia seuraamaan lastensa Internet -käyttöä ja auttamaan valvomaan tätä politiikkaa ohjaamalla lapsiaan koskaan tarjoamaan henkilökohtaisia tietoja sivustojen, sovellusten tai palvelujen kautta ilman heidän lupaa.Jos sinulla on syytä uskoa, että alle 13 -vuotiaiden lapsi on toimittanut meille henkilökohtaisia tietoja sivustojen, sovellusten tai palveluiden kautta, ota meihin yhteyttä osoitteessa [email protected], ja käytämme kaupallisesti kohtuullisia pyrkimyksiä näiden tietojen poistamiseksi.

Miten käytämme kerättyjä tietoja

Voimme käyttää näitä tietoja myös sivuston ominaisuuksien ja toimintojen ylläpitämiseen, parantamiseen ja parantamiseen.Käytämme evästeitä tietojen tallentamiseen käyttäjäkokemusten parantamiseksi.Voimme esimerkiksi tarjota henkilökohtaista sisältöä ja tietoa, seurata sivuston tehokkuutta ja seurata kokonaismittareita, kuten kävijöiden lukumäärää ja sivunäkymiä.

Saatamme yhdistää ei-henkilökohtaiset tietosi muiden jäsenten ja käyttäjien ei-henkilökohtaisiin tietoihin ja paljastaa tällaiset tiedot mainostajille ja muille kolmansille osapuolille markkinointi- ja myynninedistämistarkoituksiin.

Mainonta

Paikan päällä olevat mainokset voidaan toimittaa mainoskumppaneiden käyttäjille, jotka voivat asettaa evästeitä.Nämä evästeet mahdollistavat mainospalvelimen tunnistamaan tietokoneesi aina, kun he lähettävät sinulle verkkoilmoituksen, joka koota ei-henkilökohtaiset tunnistetiedot sinusta tai muista tietokoneesta.Nämä tiedot mahdollistavat muun muassa kohdennetut mainokset, jotka he uskovat, että he ovat kiinnostuneita.Tämä tietosuojakäytäntö ei kata mihinkään mainostajien evästeiden käyttöä.

Google AdSense

Google voi tarjota joitain mainoksia.Googlen käytön DART-evästeen käyttö mahdollistaa sen tarjoamisen käyttäjille, jotka perustuvat vierailuun sivustollamme ja muilla Internetissä.DART käyttää "ei henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja" ja ei seuraa henkilökohtaisia tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, fyysisen osoitteen jne.politiikka https://policies.google.com/technologies/ads

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Meillä on harkintavalta päivittää tämä tietosuojakäytäntö milloin tahansa.Kun teemme, tarkistamme päivitetyn päivämäärän tämän sivun alussa.Kannustamme käyttäjiä tarkistamaan tämän sivun usein muutokset pysyäksesi ajan tasalla siitä, kuinka autamme suojaamaan keräämiämme henkilökohtaisia tietoja.Tunnustat ja hyväksyt, että sinun vastuullasi on tarkistaa tämä tietosuojakäytäntö määräajoin ja saada tietoisia muutoksista.

Näiden ehtojen hyväksyminen

Käytämme tietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.Hyväksyt kaikki tässä tietosuojakäytännössä mainitut lausunnot, kun vierailet SaveTik.cc.

Se mitä keräämme sinulta, ei ole henkilökohtaista, mikä tarkoittaa, että se ei sisällä oikeaa nimeäsi, osoitetta, puhelinnumeroa ja muita yksityisiä tietojasi.Tallennamme vain selausasetukset, jotka tallentavat kuinka vuorovaikutuksessa verkkosivustomme kanssa.Näistä tiedoista riippuen voimme löytää, mitkä verkkosivustomme näkökohdat on muutettava ja parannettava.Sen jälkeen voimme optimoida palvelumme ja antaa sinulle paremman selauskokemuksen.

Jos on olemassa joitain oikeudellisia kysymyksiä, kuten seurata väärinkäytöksiä, julistetaan tiedot, joita keräämme ajoissa lain pyynnöstä ilman epäröimättä.Takaamme, että kaikki palvelun tarjoama palvelu on turvallinen ilman huijausta tai virusta.Keräämme teiltä käytetään vain verkkosivuillamme, jota ei jaeta Internetissä.

Tätä lausuntoa voidaan muuttaa tarvittaessa.Se, miten käytämme tietoja, sovelletaan tiedon tietosuojakäytäntöä, jolloin tietoja käytetään.Sivuston jatkuvaa käyttöä tämän politiikan muutosten lähettämisen jälkeen pidetään hyväksyntäsi nämä muutokset.